Objętość: 750ml
Smak: Słodkie
Kolor: Czerwone
Kraj pochodzenia: Węgry
Zawartość alkoholu: 12%
Temperatura podawania: 16-18 °C
Produkowane ze szczepu: Merlot
Region: Eger
Objętość: 750ml
Smak: Półsłodkie
Kolor: Białe
Kraj pochodzenia: Węgry
Zawartość alkoholu: 12,5%
Temperatura podawania: 10-12 °C
Produkowane ze szczepu: Hárslevelű
Region: Eger
Objętość: 750ml
Smak: półwytrawny, naturalnie musujący
Kolor: biały
Kraj pochodzenia: Polska
Zawartość alkoholu: 8%
Temperatura podawania: 10-12 °C
Produkowany z odmian jabłek: Boscop, Bankroft, Bel-el, Ligol, Prof. Sprenger
Objętość: 750ml
Smak: Wytrawne
Kolor: Białe
Kraj pochodzenia: Hiszpania
Zawartość alkoholu: 0,0%
Temperatura podawania: 8-10 °C
Produkowane ze szczepu: Airén
Region: La Mancha