Wybitne wino Aszu z rocznika 2000 przygotowane ze szczepu furmint. Przez 32 miesiące dojrzewało w dębowych beczkach - następnie 2,5 roku leżakowało w butelkach. Wprowadzone do sprzedaży we wrześniu 2005 roku.
Wybitne, słodkie wino o aromatach prażonych orzechów laskowych, surowych migdałów, moreli w puszkach i karmelizowanego ananasa. W ustach smaki karmelizowanej skórki pomarańczy, mandarynki i twarogu cytrynowego. Wino pełne i jest niezwykle jedwabiste.Świetny balans kwasowości i wysokiego poziomu słodyczy. Zawartość cukru resztkowego 174g/l.
Wino wielokrotnie nagradzane. Zdobyło złoty medal na Konkursie Win Tajwańskiego Stowarzyszenia Sommelierów. 95 punktów - Wino i Alkohole 2019. 95 punktów - Miłośnik wina 2019