Czerwone wytrawne wino z owoców Jagody Kamczackiej.
Owoc wykorzystywany do produkcji tego wina rośnie w przepięknej miejscowości Tulibowo zlokalizowanej nieopodal najszerszego w Polsce koryta rzeki Wisły. Winnica Tulibowo należy do największego w Polsce stowarzyszenia plantatorów Jagody Kamczackiej „Polish Haskap Growers”. Plantacja prowadzona jest bez użycia oprysków chemicznych. Do wytworzenia butelki wina z Jagody Kamczackiej zużywany jest aż kilogram owoców.
Jagoda Kamczacka zawiera w sobie dużą ilość antyoksydantów, związków fenolowych, rutyny, irydoidów, witaminy C, antocyjanów, kwercyny oraz związków pektynowych. Posiada właściwości prozdrowotne: przeciwutleniające, przeciwzapalne, przeciwbakteryjne oraz działa przeciwnowotworowo. Zapobiega również anemii, obniża ciśnienie tętnicze, wspomaga trawienie, zmniejsza ryzyko wystąpienia miażdżycy, cukrzycy, oczyszcza organizm z toksyn.