Ferment - pism o winie nr 19 ZIMA

Ferment - pism o winie nr 19 ZIMA

Ocena:

Opis

To nie jest zwykły zimowy numer Fermentu, to numer najzimniejszy z zimnych, w którym przeczytamy o modzie na wina z chłodnego klimatu.

  • Co to właściwie znaczy w świecie wina cool climate?
  • Które z chłodnych regionów są na fali?
  • Co słychać na mroźnych peryferiach winiarskiego świata.
  • W jakich temperaturach serwować wino?
  • Na czym polega fenomen win lodowych i tych pochodzących z górskich regionów?
  • Jakie znaczenia ma temperatura jedzenia i koktajli?

O tym wszystkim możemy przeczytać w sekcji poświęconej głównemu tematowi numeru.

W najnowszym numerze znajdziecie też:

  • reportaż z Margaux,
  • raport najnowszych roczników w Barolo i Barbaresco,
  • winno-kulinarne przewodniki po Madrycie i Sycylii, 
  • a także panele i elementarze poświęcone winom musującym spod znaku brut nature, Sycylii i Alto Adige.

Do tego – jak zwykle – dużo smakowitych tekstów o jedzeniu i felietony Waszych ulubionych autorów.

Gorąco (choć chłodno jednocześnie) zapraszamy do lektury!

BRAK W MAGAZYNIE

40,00 zł

Ocena

Obecnie brak recenzji tego produktu.