Your cart
W koszyku nie ma jeszcze produktów
To nie jest zwykły zimowy numer Fermentu, to numer najzimniejszy z zimnych, w którym przeczytamy o modzie na wina z chłodnego klimatu.
- Co to właściwie znaczy w świecie wina cool climate?
- Które z chłodnych regionów są na fali?
- Co słychać na mroźnych peryferiach winiarskiego świata.
- W jakich temperaturach serwować wino?
- Na czym polega fenomen win lodowych i tych pochodzących z górskich regionów?
- Jakie znaczenia ma temperatura jedzenia i koktajli?
O tym wszystkim możemy przeczytać w sekcji poświęconej głównemu tematowi numeru.
W najnowszym numerze znajdziecie też:
- reportaż z Margaux,
- raport najnowszych roczników w Barolo i Barbaresco,
- winno-kulinarne przewodniki po Madrycie i Sycylii,
- a także panele i elementarze poświęcone winom musującym spod znaku brut nature, Sycylii i Alto Adige.
Do tego – jak zwykle – dużo smakowitych tekstów o jedzeniu i felietony Waszych ulubionych autorów.
Gorąco (choć chłodno jednocześnie) zapraszamy do lektury!
BRAK W MAGAZYNIE