Trybuszon - Wiosna 2023
Trybuszon - Wiosna 2023

Trybuszon - Wiosna 2023

Ocena:

Opis

Wiosenny numer czasopisma poświęconego kulturze wina, kulinariom i enoturystyce.

W wydaniu między innymi:

A K A D E M IA    W I N A

Skala słodyczy win musujących

Kartoteka szczepu: zwiegelt

Kartoteka szczepu: gruner veltliner

Austria w pigułce

Skąd się biorą kolory win?

Tanina - co to i po co?

winiarski włoski: kiść niezbędnych słówek

W I N N E   H I S T O R I E

Gorzki odcień słodyczy: Marsala - zapomniana królowa Sycylii

Pij tęczę! Jak Gravner i Radikonem na pomarańczowo świat przemalowali

W I N N E   S P R A W Y

Polskie musiaki

Wielkopolskie wina warte poznania

P O D R Ó Ż U J   B A R D Z I E J

Burgenland: prestiżowy zaścianek

Alta Badia: narciarstwo i obżarstwo

Winiarska oświata na kolarskich ścieżkach Austrii

Carcavelos i Colares: Pod Lizboną odradza się życie dwóch apelacji

O K I E M   W I N I A R Z A

Austriackie odmiany nad Wisłą

P A N E L E   D E G U S T A C Y J N E

wina pomarańczowe

Zweigelt

Pinot noir

alkohole mocne

W numerze także felietony kulinarne i inne ciekawostki. 

29,90 zł

Ocena

Obecnie brak recenzji tego produktu.

Inni klienci kupili również